Etusivu Elmeri Mielikki Malviina Kuurikki Mettänviepä

Emäntä

Blogi

† Jallu † Ami † Nalle
Ulkoasun pohja: M Layouts

TALLMOSSENS MIELIKKI

Perustiedot - Luonne - Tulokset - Kasvu - Kuvagalleria - Videoita"Mielikki metsän emäntä, metsän kukka kultarinta"


Millis on ystävällinen, ihmisiä kohtaan avoin koira. Se on tervehtinyt ilolla kaikkia vastaantulijoita tähän asti. Toisia koiria se on menossa katsomaan innoissaan, mutta melko usein "minä määrään"-mentaliteetilla. Iän myötä Millis on saanut lisää kovuutta ja itsevarmuutta. Se on myös ahne ja puolustaa herkästi löytämiään herkkuja ja ruokia muilta koirilta. Se on kiistatta laumamme pomo, jonka tahtoa muut kunnioittavat. Millis on kotona varsin rauhallinen eikä juurikaan hötkyile.
Juoksut vaivaavat Millistä hieman ja se on monesti kärttyisä juoksujen aikaan. Valeraskauden aikana se saattaa toimia metsässä hieman laiskemmin, mutta toistaiseksi sillä on voinut metsästää valeraskaudesta huolimatta. Minkäänlaista pesäntekoa tai hoivakäytöstä näihin ei ole vielä liittynyt.

Metsässä Millis on laajahakuinen ja tullut itsenäiseksi hakijaksi, ottaen varsin harvoin yhteyttä. Hakuvauhti on hidasta koetellen välillä ohjaajan hermoja. Millis ei herättele ja ajossakin on aika huono antamaan ääntä. Se haukkuu aivan ajettavan kannassa, mutta jäädessään muutamia minuutteja jälkeen äänihanat menevät kiinni. Toistaiseksi se on ajanut jänistä ja peuraa, lisäksi olemme saaneet yhden supikoiran.